isolatie

groothandel isolatiemateriaal

Als groothandel in isolatiemateriaal kunt u bij ons terecht voor alle producten op het gebied van isolatie. Wij verkopen de materialen die u nodig heeft voor het energiezuinig maken van woningen, garages en bedrijfsruimten. Met ruime voorraden kunt u bij ons groot inkopen. In combinatie met de lage kosten maakt dit DLV Isolatiehandel zeer interessant als groothandel.

Wij verkopen de volgende isolatiematerialen

Toebehoren

Naast deze materialen verkopen wij benodigdheden die meehelpen aan een goede kwaliteit isolatie. Zo kunt u bij ons terecht voor dampremmende PE Folie. Dit gebruikt men in het proces van na-isoleren, het voorkomt namelijk vochtproblemen. Dit dient u aan te brengen aan de binnenkant van de isolatie, alvorens u gaat aftimmeren. U betaalt voor 2 x 50 meter slechts € 35,- (excl. btw).

Om naden en kieren af te dichten, kunt u bij ons terecht voor purschuim. Dit is te verkrijgen voor pur-pistool, of zonder pistool. De flacons hebben een inhoud van 750 ml. Afhankelijk van de afname van dit product betaalt u vanaf € 4,20 per stuk (excl. btw). Voor een veilig vervoer kunt u bij DLV Isolatiehandel terecht voor spanbanden. Per stuk betaalt u bij ons € 10, excl. Bij een grotere afname kan de korting oplopen tot € 7,25 per stuk (excl. btw).

Leveren

DLV Isolatiehandel levert in Nederland en België. Binnen 24 uur kunt u uw bestelling geleverd hebben. Dit kunnen wij realiseren door samen te werken met diverse transportbedrijven. De kosten van transport zijn afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid. Bij de aanschaf van glaswol of steenwol liggen de verzendkosten vast. Dit bedrag komt neer op € 75,-.

Contact

Iedere zaterdag zijn wij geopend op ons adres: Loosbroekseweg 50, 5388 ST Nistelrode. Op overige dagen werken wij uitsluitend op afspraak. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 06-18527951. We komen graag met u in contact!

Wij maken graag
kennis met u

Copyright © DLV Isolatiehandel | Sitemap
Powered by: Euforiedesign
Bel ons WhatsApp ons