isolatie

b keus

Wilt u uw woning, garage of bedrijfspand isoleren? Maar wilt u niet de hoogste prijs betalen? Kies voor isolatie B keus. Bij DLV Isolatiehandel bieden wij zowel A- als B keus isolatiemateriaal!

Wanneer B keus materiaal?

Er wordt van B keus gesproken als het materiaal niet aan één van de vele kwaliteitseisen voldoet. Dit uit zich bij isolatiemateriaal in:

  • Lichte beschadigingen;
  • Minimale dikte;
  • Geribbelde folie.

U kunt het materiaal uitstekend gebruiken voor de meeste isolatietoepassingen. De kwaliteit van het materiaal blijft hoog. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden zodat u voldoende wordt geïnformeerd

Materialen

Wij beschikken over vele materialen op het gebied van isolatie. U kunt bij ons terecht voor:

Waarom DLV Isolatiehandel?

Door groot in te kopen met lage kosten kunnen wij onze producten scherp aanbieden. Tevens garanderen wij dat uw bestelling binnen 24 uur wordt geleverd, in zowel Nederland als België.
Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor inkoop. Indien de materialen in redelijke staat zijn, zullen wij hier een bod op uitbrengen. Wij zijn namelijk voor hergebruik van bouwmaterialen. Dit wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Op deze manier komen we samen tot een circulaire economie.

Voordelen energiebesparingen

Wilt u uw huis gaan isoleren? Behalve meer wooncomfort zult u ook een daling van de energiekosten ervaren. U kunt hier al gauw 10 tot 45% op besparen! Isoleren geeft verder nog meer voordelen. De Rijksoverheid wil mensen stimuleren om bewust om te gaan met energiebesparing. Gaat u hiervoor maatregelen nemen aan uw woning, dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Energiebesparing.

Contact

Ons bedrijf is gevestigd in Nistelrode. Alleen op zaterdag zijn wij de gehele dag geopend. De overige dagen zijn wij uitsluitend op afspraak te bezoeken. Wilt u met ons in contact komen? Vul het contactformulier in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Ook kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-18527951.

Wij maken graag
kennis met u

Copyright © DLV Isolatiehandel | Sitemap
Powered by: Euforiedesign
Bel ons WhatsApp ons