Den Bosch

Isolatiemateriaal den bosch

Bent u op zoek naar goede kwaliteit isolatiemateriaal in de omgeving van Den Bosch? DLV Isolatiehandel, onderdeel van NistelBosch bv, levert isolatiemateriaal in geheel Nederland en Belgiƫ. Wij verkopen A- en B- keus isolatiematerialen, voor ieder budget. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee. Zo kiest u precies voor uw toepassing het juiste isolatiemateriaal!

Er kan rekening worden gehouden met de volgende eisen/kenmerken

Inkoop

DLV Isolatiehandel hergebruikt materiaal dat nog in redelijke staat is. Door gebruikt materiaal in te kopen, laten wij aan u zien dat wij actief zijn met de circulaire economie. Voorbeelden van gebruikt materiaal zijn:

  • XPS;
  • Sandwichpanelen;
  • PIR/PUR platen;
  • EPS platen.

Heeft u materialen over? Neem contact met ons op. Wij bekijken of het materiaal nog in redelijke staat is, en zullen vervolgens een bod doen. Het is tevens mogelijk om gebruikte materiaal in te leveren, zodat u korting krijgt op nieuwe isolatiematerialen.

Subsidie

Wanneer men gaat voor energiebesparing in de woning door middel van isolatie, biedt subsidie een uitstekende oplossing. De subsidie stimuleert energiebesparing in de bestaande woning in de particuliere sector. Hier leest u meer over subsidie.

Contact

Wilt u in de omgeving van Den Bosch isolatiemateriaal aanschaffen? Of wilt u gebruikt materiaal aan ons verkopen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-18527951.Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak, met uitzondering van zaterdag. U kunt op zaterdag langskomen tussen 08:00 t/m 17:00 uur.

Wij maken graag
kennis met u

Copyright © DLV Isolatiehandel | Sitemap
Powered by: Euforiedesign
Bel ons WhatsApp ons