PIR

PIR isolatie B keus

PIR isolatie B keus voldoet uitstekend als isolatiemateriaal voor uw woning, garage of bedrijfsruimte. U vindt diktes van 20 t/m 200 mm in ons uitgebreide assortiment. Ondanks dat u kiest voor een B-keus, voldoet PIR isolatie B keus uitstekend voor de meeste toepassingen. Enkele voorbeelden waarom het niet doorgaat als A-keus:

  • Kleine dikteverschillen;
  • Minder haakse zijkanten;
  • Geribbelde folie;
  • Transportschade.

U kunt denken aan de volgende soorten materialen

B keus glaswol – B keus steenwol

Bij DLV Isolatiehandel kunt u terecht voor zowel A- als B keus isolatiemateriaal. U kunt denken aan de volgende soorten materialen:

Heeft u vragen over isoleren of vragen over welk materiaal u het best kunt gebruiken voor uw omgeving? DLV Isolatiehandel kan u uitstekend adviseren over het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Het is daarom belangrijk om de voordelen en nadelen van ieder materiaal tegen elkaar af te wegen. Maak een afspraak met DLV Isolatiehandel op onze locatie om u zich volledig te laten informeren over isolatiematerialen.

Snelle levering

Wij werken samen met diverse transportbedrijven voor het transporteren van de materialen. Binnen Nederland en België leveren wij een bestelling op werkdagen binnen 24 uur. Wilt u dit geleverd zien aan huis of op een bouwplaats? Geen probleem, wij denken mee met onze klanten. DLV Isolatiehandel levert maatwerk en zorgt dat de kosten voor u als klant laag blijven. Uiteraard kunt u de materialen ook bij ons komen ophalen.

Contact

Wilt u meer informatie of ben u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met DLV Isolatiehandel. Wij zijn dé specialist indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar PIR isolatie B keus. Isolatie voor ieder budget wordt door ons mogelijk gemaakt!

Wij maken graag
kennis met u

Copyright © DLV Isolatiehandel | Sitemap
Powered by: Euforiedesign
Bel ons WhatsApp ons