PIR

Pir platen b keus

PIR platen B keus zijn nieuwe platen, maar voldoen vaak niet aan alle gestelde kwaliteitseisen. De volgende afwijkingen kunnen voorkomen:

  • Verschil in dikte;
  • Minder haakse zijkanten;
  • Kleine beschadigingen.

Derhalve kunnen deze platen uitstekend gebruikt worden bij een goede isolatie. Bij DLV Isolatiehandel kiest u voor PIR platen B keus voor een zeer aantrekkelijke prijs.

de pir platen zijn leverbaar in de volgende randafwerkingen

Gebruik van PIR platen

PIR staat voor Polyisocyanyraat. Het is een hard kunststof dat vooral gebruikt wordt voor warmte-isolatie. De platen zijn niet dik en zwaar, in tegenstelling tot andere isolatiesoorten. De platen kunnen gebruikt worden bij het isoleren van hellende daken, vloeren, spouwmuren en platte daken.

Levering

Wij kunnen de producten leveren op adres. U kunt uw bestelling ook ophalen in Nistelrode. We leveren in zowel Nederland als Belgiƫ. De kosten van het transport zijn afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid. De bestelling kan binnen 24 uur geleverd worden. Dit kunnen we verwezenlijken dankzij de samenwerking met diverse transportbedrijven.

Contact

Bent u op zoek in de omgeving Den Bosch naar isolatiemateriaal? DLV Isolatiehandel is u graag van dienst. Neem contact op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-18527951. Wij werken uitsluitend op afspraak. Op zaterdag is onze locatie geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Op Marktplaats vindt u tevens diverse producten van DLV Isolatiehandel. Meer informatie vindt u hier.

Wij maken graag
kennis met u

Copyright © DLV Isolatiehandel | Sitemap
Powered by: Euforiedesign
Bel ons WhatsApp ons